Vähähiilariset sämpylät

Bongasin tämän vähähiilarisen sämpyläohjeen Facebookista ja se on kuulemma alunperin Elisabeth Olssonin FB-sivulta LCHF- För exterterna. Näissä sämpylöissä on erikoista se, ettei niissä ole lainkaan mantelijauhoja. Rakenne on kevyt ja ihan kiva vaihtoehto gluteenittomalle ja vähähiilariselle leivälle.

Reseptistä tulee n. 8 kpl.

1 dl perunakuitua (Pofiber)
5 rkl psylliumia
2 tl leivinjauhetta
1tl Himalajan ruususuolaa
4 luomumunaa
2 rkl omenaviinietikkaa
2,5 dl kuumaa vettä

1. Sekoita kuivat ainekset keskenään.
2. Lisää etikka ja vatkatut munat.
3. Lisää kuuma vesi ja sekoita hyvin.
4. Anna taikinan turvota n. 5 min ja muotoile isolla lusikalla pellille sämpylöitä.
5. Paista 175 asteessa n. 50 minuuttia.

 

 

← Edellinen artikkeli

Seuraava artikkeli →

1 kommentar

  1. Miks mä en saa näitä nousemaan. Tehnyt monta kertaa jo. Aina samoja läpysköjä. Hyviä kylläkin. Muut onnistuu mutta ei nämä.

Kommentointi on suljettu.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial