Nautitaan raakana

Luin taannoin Henkka Hyppösen kirjan Nautitaan Raakana. Hyvä kirja hyvästä aiheesta. Elämme usein elämää, jossa emme ole läsnä. Annamme kiireen, meihin iskostuneiden valheellisten uskomusten ja ajatusten ohjailla elämäämme. Tämä tiedostamattomassa fiktiossa eläminen aiheuttaa levottomuutta, paineita, ahdistusta ja stressiä. Hyppönen kertoo kirjassaan mitä läsnäolo on ja miten sitä voi syventää. Hänen mukaansa elämän raakana nauttiminen on lääke näihin kaikkiin vaivoin. Hieno lukukokemus, josta jäi hyvä maku suuhun pitkäksi aikaa.

raakamantelit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raakoja herkkuja sain nauttia myös minä perjantai-iltana Sadun Ihana Elämä raakaherkkukurssilla. Toiveissani on jo kauan ollut täydellisen raa’an superfood välipalapatukan kehittäminen, joten toivoin löytäväni kurssilta vinkkejä patukan valmistukseen.

Ja hyödyllisiä vinkkejä tuli ja tällä hetkellä jääkaapissa jähmettyy massa patukoita varten. Kurssilla tehtiin omenastruudelia, Wieniläisiä vaniljasarvia, Sacher kakku ja Mozartin kuulia. Nämä kaikki siis raakasuklaasta ilman vehnäjauhoja, maitotuotteita, valkoista sokeria ja uunia. Maut olivat aivan ihania. Raskaita herkkuja tosin, mutta eipä niitä montaa palaa jaksanutkaan, kun koki jo olevansa täynnä.

raakastruudeli

 

Kurssista jäi käteen myös voimaannuttava tunne samanhenkisten ihmisten kohtaamisesta ja keskusteluissa vaihdoimme ajatuksia paljon muustakin kuin raakaherkuista. Olin sillä hetkellä juuri oikeassa paikassa oikeiden ihmisten keskellä. Mikä minut ikinä johdattikaan kyseiselle kurssille, se ei ollut sattumaa. Poljin puolipimeässä pyörälläni kotiin ja minulla oli niin voimakas tunne siitä, että olen oikealla tiellä. Näin usvan kohoavan peltojen ylle ja tähtien loistavan taivaalla ja olin onnellinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

← Edellinen artikkeli

Seuraava artikkeli →

2 kommentarer

 1. Voi ihana juttu kurssista Maria! Kiitos 🙂
  Saanko jakaa tämän sivuillani?

  • Maria Alatalo

   Moi!
   Kiitos! Oli niin hieno ilta tuo. Saat toki jakaa sivuillasi. Iloista syksyä sinulle. t. Maria

Kommentointi on suljettu.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial