1 kg kesäkurpitsaa
0,5 dl luomu oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl italialaista yrttimausteseosta
1 tl Himalajan ruususuolaa
1. Pese ja pilko kesäkurpitsat.
2. Sekoita mausteet oliiviöljyyn ja viinietikkaan.
3. Sekoita mausteseos kesäkurpitsoihin ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia
tai yön yli.
Heidi Hatakka
Oliko tuo mausteseos hyvää? Mihin muuhun se mahtaisi sopia? 🙂
Maria Alatalo
Hei Heidi!
Oli hyvä mausteseos, vaikka en paljoakaan itse käytä mitään valmiiksi sekoitettuja mausteita. Tässä seoksessa on himalajan suolaa, oreganoa, valkosipulia, paprikaa, basilikaa, rosmariinia, salviaa, mustapippuria, korianteria, inkivääriä ja valkopippuria eli makumaailma vie Italiaan. Ajattelin kokeilla tätä seuraavaksi bolognese-kastikkeeseen ja sopii aikalailla kaikkien tomaattipohjaisten ruokien maustamiseen. Suosittelen ostamaan ja löytyy ihan marketistakin. t. Maria