3,5 dl lämmintä vettä
n. 7 dl Emmer-alkuvehnäjauhoja
1 pussi kuivahiivaa (11 g)
1,5 Himalajan ruususuolaa
0,5 dl Luomu oliiviöljyä
1 rkl kookospalmusokeria

Päälle
Luumukirsikkatomaatteja
Himalajan ruususuolaa
Sitruunan mehua
Oliiviöljyä
Timjamia (tai mitä tahansa yrttiä)

1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vähitellen reilusti kädenlämpöiseen veteen.
2. Vaivaa taikinaa käsin (n. 10 min.) tai koneella (n. 5 min) ja lisää öljy. HUOM! Taikina saa olla löysää, mutta kuitenkin sellaista, että se irtoaa sormista.
3. Anna nousta n. puoli tuntia peitettynä lämpöisessä paikassa.
4. Vuoraa leivinpaperilla uunipelti ja kaada taikina siihen ja anna kohota vielä puoli tuntia.
5. Painele tomaatin puolikkaat leivän päälle ja ripottele päälle suolaa ja yrtit
6. Paista 250 asteessa n. 15  minuuttia.
7. Voitele oliiviöljyllä ja pirskota sitruunanmehua päälle.