Tattimuhennos

Herkkutatteja metsästä n. puoli kiloa
1 sipuli
luomu voita
pari desiä luomukermaa
ripaus suolaa
ripaus maustepippuria

Putsaa eka tatit ja paloittele. Kuullota sipuli voissa ja lisää tatit. Anna kypsyä hieman ja lisää kerma ja hauduta miedolla lämmöllä. Mausta ja tarkasta maku. Sopii hyvin vaikka kalan lisukkeeksi.

tattimuhennos

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Elisa Räsänen

    En ole koskaan ollut sienessä, enkä ole uskaltanut poimia niitä, kun en tunne ollenkaan.
    Mutta syksyisin olen ostanut ainakin kerran kanttarelleja.. Tuntuu, että kaikki sienet ovat saman värisiä ja näköisiä.

  2. Tein juuri kanttarellikastiketta. Sain entiseltä työkaverilta kanttarelleja. Ai että oli hyvää!

Vastaa