Gluteenittomat, ilman lisättyä sokeria ja maidottomat taatelibrowniet vievät kielen mennessään. Vähähiilarisia nämä eivät toki ole, mutta jos ruokavalio sallii, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla. Käytä pehmeitä ja isohkoja taateleita ja koristeeksi voi käyttää sulaa Foodinin kookosmannaa. Kaikki raaka-aineet kannattaa valita luomuna.

n. 20 kpl pehmeää taatelia
3 rkl kookosöljyä
3 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta (tai raakakaakaojauhetta)
1/4 tl aitoa vaniljajauhetta
2 luomumunaa
0,75 dl kookosjauhoja

1. Laita kookosöljy kattilaan ja lisää kaakaojauhe. Anna jauheen sulaa rasvaan. Ei tarvitse keittää.
2. Poista kivet taateleista ja laita ne monitoimikoneeseen ja hurauta soseeksi.
3. Lisää taatelisoseeseen munat ja jäähtynyt kaakao-kookosöljyseos. Lisää lopuksi vanilja ja jauhot.
4. Levitä taikina pieneen suorakaiteen muotoiseen vuokaan leivinpaperin päälle ja paista 175 asteessa noin 35-45 minuuttia uunista ja kakun paksuudesta riippuen.
5. Koristele esim. sulaneella kookosmannalla.
taatelibrkuva