Huh, onpa näillä hassu ja vaikea nimi, mutta jotenkin halusin tuoda esiin speltin ja herkun syvimmän olemuksen eli rapean suutuntuman. Löysin hunajalla maustettuja paahdettuja spelttimuroja Punnitse&Säästä-kaupasta ja tuli sitten jostain mieleen itse tehty riisisuklaa vaihtoehtoisista raaka-aineista valmistettuna. Palmusokeroitua kaakaomassaa ja Lucumaa sain Foodin verkkokaupasta. Aivan loistavia tuotteita herkkujen tekemiseen.
3 dl paahdettuja spelttitäysjyvämuroja
100 g palmusokeroitua raakakaakaomassaa
1 tl Lucuma-jauhetta
1. Sulata kaakomassa vesihauteessa ja lisää sulaneeseen massaan Lucuma.
2. Sekoita seos spelttimuroihin ja annostele pieniin paperivuokiin.
3. Anna jähmettyä muutama tunti.
Vinkki! Anna lahjaksi ystävälle kauniissa purkissa.
Kommentointi on suljettu.