Huh, onpa näillä hassu ja vaikea nimi, mutta jotenkin halusin tuoda esiin speltin ja herkun syvimmän olemuksen eli rapean suutuntuman. Löysin hunajalla maustettuja paahdettuja spelttimuroja Punnitse&Säästä-kaupasta ja tuli sitten jostain mieleen itse tehty riisisuklaa vaihtoehtoisista raaka-aineista valmistettuna. Palmusokeroitua kaakaomassaa ja Lucumaa sain Foodin verkkokaupasta. Aivan loistavia tuotteita herkkujen tekemiseen.

www.terapiakokkausta.fi 23.11.2014 foodstyling by Maria

3 dl paahdettuja spelttitäysjyvämuroja
100 g palmusokeroitua raakakaakaomassaa
1 tl Lucuma-jauhetta

1. Sulata kaakomassa vesihauteessa ja lisää sulaneeseen massaan Lucuma.
2. Sekoita seos spelttimuroihin ja annostele pieniin paperivuokiin.
3. Anna jähmettyä muutama tunti.

Vinkki! Anna lahjaksi ystävälle kauniissa purkissa.