Muutama sitruuna odotti käyttöä hedelmäkorissa, joten johonkin ne oli käytettävä. Kaapista löytyi luomu kookosmaitoa ja tietysti Chian-siemeniä. Olin myös ostanut yhden granaattiomenan, joka kruunasi tämän herkullisen sokerittoman (ei lisättyä sokeria), maidottoman ja gluteenittoman jälkkärin tai välipalan, ihan miten haluaa.

4 dl kookosmaitoa (luomu)
4,5 rkl Chian-siemeniä (luomu)
2 sitruunan mehu (luomu)
1/4 tl Bourbon vaniljajauhetta
3 kpl Stevia-uute tippaa
1 granaattiomena

1. Sekoita kookosmaito tasaiseksi ja sekoita siihen siemenet.
2. Purista sitruunoista mehu ja lisää kookos-chiaseokseen vaniljan ja stevian kanssa.
3. Irrota siemenet granaattiomenasta ja sekoita ne vanukkaan sekaan (voit jättää osan koristeeksi) ja annostele vanukas esim. juomalaseihin. Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.