Tilasin luonnonmukaisesti viljeltyä punaista quinoaa eli kvinoaa ja ihastuin heti. Kvinoa ei ole aivan vähähiilarinen, mutta silloin tällöin aivan loistava gluteeniton lisuke ja riisin korvike. Punainen kvinoa on hieman voimakkaamman makuista kuin tavallinen kvinoa eikä se mene keitettäessä niin puuroksi. Kvinoaa voi myös hyvin idättää.  Tähän makkarapannuun valitsin yhden suosikkimakkaroistani eli Snellmannin All Natural Chorizon, jossa ei ole mitään ylimääräistä ja maku on kohdillaan.

2 pakettia All Natural Chorizoa (8 kpl)
2 dl punaista kvinoaa
5 dl vettä
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 punainen paprika
oliiviöljyä paistamiseen
ruohosipulia

1. Silppua sipulit ja kuullota öljyssä isossa kasarissa.
2. Pilko makkarat ja lisää pannulle.
3. Huuhtele kvinoa hyvin ja lisää kasariin veden kera ja anna hautua miedolla lämmöllä.
4. Pilko paprika ja lisää kasariin ja anna hautua niin kauan, että kvinoa on kypsää ja vesi haihtunut pois eli noin 40 minuuttia.
5. Lisää lopuksi tuoretta, kuivattua tai pakastettua ruohosipulia.