Prosciutto-piiras

Tässä maailman helpoin gluteeniton ja vähähiilarinen suolainen piiras. Tarjoile joko lämpöisenä tai kylmänä esimerkiksi pikkujouluissa.

nokare voita
7 kpl luomu munia
0,5 dl luomu kuohukermaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria
nippu tuoretta basilikaa
2 dl juustoraastetta (esim. cheddar)
100 g Prosciutto-kinkkua
noin 10 kirsikkatomaattia

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja laita piirakkavuoka, jossa voinokare, hetkeksi uuniin.
2. Riko munat isoon kulhoon ja vatkaa tasaiseksi kerman ja pippurin kanssa.
3. Ota vuoka uunista ja levitä sula voi vuoan pohjalle ja reunoille.
4. Silppua basilika ja lisää juustoraasteen kanssa munaseokseen.
5. Kaada munaseos vuokaan ja revi päälle kinkut ja puolitetut tomaatit.
6. Paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Uunissa on. Sattuneesta syystä laitoin Serranonkinkkua

  2. Hyvää oli! Nam!!

Vastaa