Näissä rouskuu pellavarouhe ja kaakaonibsit.
100 g tummaa suklaata (min. 70% kaakaota)
2 luomumunaa
100 g luomuvoita
0,5 dl kookospalmusokeria
1 dl mantelijauhoja
0,5 dl 24h Valo paahdettu ja rouhittu pellavaa
0,5 tl Bourbon vaniljaa
0,5 rkl raakakaakaojauhetta
0,5 dl kaakaonibsejä
1 tl psyllium jauhetta
1. Sulata voi ja suklaa kattilassa ja sekoita sekaisin.
2. Sekoita voi-suklaaseokseen muut aineet.
3. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun pieneen vuokaan (esim. 20 cm x 20 cm).
4. Paista 180 asteessa n. puoli tuntia.
Hannele
Tehty. Onnistui. Ja syöty. Herkullista. Loisråtava ja parempi versio kuin mutakakku!
Maria Alatalo
Hei Hannele!
Juu, nämä ovatkin tosi hyviä. Pitää itsekin muistaa tehdä vaikka jouluksi. T. Maria