Mustikkaherkut

Kun ensin käy mustikkametsässä ja sitten innostuu siivoamaan kaappeja, saattaa lopputuloksena olla jotain aivan älyttömän herkullista. Kaappien uumenista löytyi purkillinen ihanaa Foodinin kookosmannaa, joka on kivimyllyssä kookoksista jauhettua pehmeää ja kermaista sosetta.  Tuotetta voi tilata verkosta tai sitten käydä hakemassa Punnitse&Säästästä (kuuluu ainakin Espoon liikkeiden valikoimiin).

Näistä herkkupaloista tuli siis gluteenittomia ja maidottomia vitamiinipommeja, joissa ei ole myöskään lisättyä sokeria. Nämä ovat myös erittäin nopeita raakaleivonnaisia, koska kookosmanna jähmettyy jääkaapissa erittäin nopeasti. Suosittelen kyllä!
kooksomanna
Reseptin määrästä tulee noin 6 kpl pientä leivosta (käytin Ikean silikonisia muffinssivuokia).

Pohja
3 rkl notkeaa kookosmannaa (voit notkistaa mannan esim. vesihauteessa tai auringonpaisteessa)
3 rkl 24h Valo pellavarouhe + mustikka

1. Sekoita rouhe ja kookosmanna ja annostele vuokien pohjalle.

Täyte
4 rkl notkeaa kookosmannaa
2 dl mustikoita
muutama vadelma (vapaaehtoinen)

1. Sekoita mustikat ja kookosmanna yhteen ja annostele vuokiin. Voit laittaa jokaiseen vuokaan myös 1-2 kpl vadelmia.
2. Anna jähmettyä jääkaapissa.
kookosmanna

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Suosittelen!

Vastaa