Pekoni ja kananmuna ovat kyllä aamiaisten aatelia. Tässä hieman erilailla toteutettu versio näistä kahdesta ihanasta raaka-aineesta.

150 g kypsää luomu maalaispekonia (voi varmasti tehdä myös raa’asta amerikanpekonista, mutta suosin itse kypsää luomua)
6 kpl luomumunia
suolaa
mustapippuria
pekonitvuoassapekonitjamunatkuva1. Vuoraa 6 kappaleen muffinssivuoka pekonilla ja riko jokaiseen yksi muna.
2. Paista 225 asteessa n. 15 minuuuttia kunnes muna on hyytynyt ja pekoni on rapeaa. HUOM! Tarkkaile munan hyytymistä eli jos haluat löysempää niin voit kokeilla jo vaikka 10 minuutin kohdalla onko rakenne ok itsellesi varsinkin jos käytit kypsää pekonia.
3. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.