Tässä retroista retroin suupala illanistujaisiin. Tämä näyttävä ja herkullinen tarjottava on helppo ja nopea valmistaa. Majoneesin voi valmistaa itse niin välttyy täyte- ja lisäaineilta. Maidotonta, gluteenitonta, vähähiilarista ja ravinnerikasta tarjottavaa.

6 kpl luomumunia
n. 100 g siian tai muikun mätiä
n. 1 dl majoneesia (klikkaa tästä ohje)
tilliä

1. Keitä munat koviksi eli noin 10 minuuttia ja laita ne heti valmistuttuaan kylmään veteen, että kuori irtoaa nätisti.
2. Tee majoneesi,  jos olet päättänyt tehdä sen itse.
3. Halkaise kuoritut ja jäähtyneet munat pitkittäin puoliksi.
4. Aseta munanpuolikkaat tarjoiluvadille ja laita jokaiseen nokare majoneesia.
5. Laita majoneesin päälle nokare mätiä ja koristele tillillä.

munatvadilla