Mantelikeksit

Näistä tuli yllättävän hedelmäisen ja marjaisen makuisia herkkupaloja.
24 pellavarouhe

4 dl luomu mantelijauhoja
2 dl luomu kookoshiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl Himalajan ruususuolaa
1/2 dl Paahdettu Rouhittu Pellava + Mustikka (24h valo)
1 dl kookossokeria
1 rkl Lucuma-jauhetta
2 tippaa vanilja-aromia
3 keltuaista (luomu)
70 g luomuvoita sulatettuna

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Lisää keltuaiset ja voisula jauhoseokseen.
3. Vaivaa taikinasta tiivis taikina ja laita hetkeksi lepäämään jääkaappiin.
4. Muotoile taikinasta palloja ja litistä ne pellille leivinpaperin päälle.
5. Paista 170 asteessa 10-15 minuuttia.
keksitaikina leivinpaperilla

← Previous post

Next post →

1 Comment

Vastaa