Meidänkin perheessä syödään joskus pikaruokaa ja se on yleensä jotain tällaista. Nopeasti jotain pannulle ja muutamalla ranneliikkeellä ruoka on valmista. En ole enää pitkään aikaan ostanut muita makkaroita kuin näitä Snellmanin lisäaineettomia All Natural-brändin alla olevia. Niissä on maku ja valmistusaineet kohdillaan. Tästä reseptistä riittää kahdelle tai sitten yhdelle erittäin nälkäiselle. Jos haluaa pannusta vielä tuhdimman, niin pilko sekaan luomupekonia.
makkarapuolikas kerä uuden sadon kaalia
1 sipuli varsineen
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
1 paketti Snellmanin All Natural maalaismakkaraa
suolaa
pippuria
nokare voita paistamiseen
(1 pkt luomupekonia)

1. Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi ja pilko sipuli.
2. Laita voi kasariin ja anna sulaa ja lisää sipuli ja kaali.
3. Pilko kesäkurpitsa ja makkara (ja pekoni) ja lisää kuullottuneen kaalin ja sipulin sekaan.
4. Anna hautua n. 15-20 minuuttia (kunnes kaali on pehmennyt) ja lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.