Alkaako jo höyrytetty kukkakaali kyllästyttämään? Ei kannata vielä unohtaa kuitenkaan tätä nyt parhaimmillaan olevaa kasvista. Tämä pehmeä ja lempeän makuinen lisuke sopii hyvin esim. grillatulle possulle tai kanalle. Helppoa, nopeaa, yksinkertaista ja ennen kaikkea herkullista.

1 keskikokoinen kukkakaali
2 pientä tai 1 iso uuden sanon sipuli varsineen
2 rkl voita
1 prk (150 g) Arlan lisäaineetonta Tomaatti&Basilika tuorejuustoa
0,5 – 1 dl kuohukermaa
ripaus suolaa

1. Huuhtele kukkakaalin nuput ja pilko pieniksi.
2. Silppua sipuli ja freesaa isossa kasarissa voissa hetki ja lisää kukkakaalit.
3. Anna hautua hetki ja lisää tuorejuusto, kerma ja suola. Jätä hautumaan hiljaiselle lämmölle välillä sekoittaen noin 20 minuutiksi eli kunnes kukkakaali on hieman pehmeää.