Tämä mainio resepti sopii hyvin esim. kalan lisukkeeksi.

lehtikaali

 

 

 

 

 

 

200 g tuoretta lehtikaalta
1 nippu kevätsipulia tai 1 iso sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 rkl luomuvoita
1 rkl luomu oliiviöljyä
2 dl luomukermaa
1/2 tl maustepippuria rouhittuna
1 tl Himalajan ruususuolaa
6 kpl kirsikkatomaattia

1. Pese lehtikaalit hyvin ja katkaise kovat varsien päät ja pilko pieneksi.
2. Silppua sipulit ja  kuullota voi-oliiviöljyssä kasarissa tai kattilassa.
3. Lisää lehtikaali ja anna hautua n. 20 min.
4. Lisää kerma ja anna hautua toiset 20 min ja lisää mausteet.
5. Puolita kirsikkatomaatit ja lisää seokseen ja anna hautua muutama minuutti.

valkosipulit