Kyllästynyt pelkäämään

Tätä blogia ei olisi, jos olisin jäänyt pelkojeni vangiksi. Olisin jatkanut elämääni ilman kaikkea ihanaa, mitä tämän kirjoittelun, kuvaamisen ja kokkailun ympärillä tapahtuu lähes päivittäin.
Pelkäsin tulla nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin oikeasti olen. Rimakauhuni oli valtava, kunnes tajusin, että suurin kriitikko on pääni sisällä. Sen tajuamisen ja hyväksymisen jälkeen olen voinut toteuttaa haaveitani ja olla onnellinen niin tehdessäni. Olen saanut uusia ystäviä ja päässyt yli lamaannuttavan uupumisen, jonka kohtasin alkukesällä. Olen saanut otteen elämästäni.

Silmiini osui Facebookissakin kiertänyt blogi-kirjoitus Näyttäisitkö kyyneleesi, jos et enää pelkäisi?. Koskettava kirjoitus, lukekaa.
foodstyling Maria Alatalo, photographer Marjo KoivumŠki 2014Viime viikolla kuulin myös todella hyvän biisin Haloo Helsingin uusimmalta:
Vihaan kyllästynyt.
Aivan loistavat sanat, ja jotenkin niin ajankohtainen sanoma.
foodstyling Maria Alatalo, photographer Marjo KoivumŠki 2014Viikonloppuna oli aikaa myös kokkailla. Aiemmin viikolla olin saanut jo idean punaisista päärynöistä. Minua inspiroi valtavasti luonnon hohtavat värit, joita halusin matkia tässä klassisessa päärynäjälkiruoassa. Päärynöiden kanssa tarjottava kinuskikastike on taivaallisen hyvää. Viilenevät ilmat houkuttavat käyttämään voimakkaita mausteita ja oli ihan pakko kokeilla raakakaakaomassaa kaakaon tekoon ja maustaa juoma chilillä. Tämä chilikaakao huumaa jo tuoksullaan.
foodstyling Maria Alatalo, photographer Marjo KoivumŠki 2014

Kuole menneelle joka hetki ja anna läsnäolosi valon säteillä olemattomiin se raskas, aikaan sidottu itse, jolle annat nimen ‘minä’. –Eckhart Tolle–
foodstyling Maria Alatalo, photographer Marjo KoivumŠki 2014

← Edellinen artikkeli

Seuraava artikkeli →

2 kommentarer

 1. Ihanan näköisiä herkkuja, ihania kuvia, ihana teksti – kerrassaan mahtavaa, että olet päässyt pelkojen herraksi. Tuntuu, että sillä saralla olen itsekin tänä syksynä päässyt valtavia harppauksia eteenpäin monellakin elämän eri osa-alueella.

  Mahtavaa jatkoa bloggailuille!

  • Maria Alatalo

   Moi Pipsa!
   Kiitos kommenteista! Aivan ihana kuulla, että on muitakin samanhenkisiä ihmisiä, jotka pohtivat näitä asioita. Välillä tuntuukin, että pohdinta ja kirjoittelu on vähintään yhtä tärkeää kuin kokkailu. Kuvat on ottanut ystäväni ja puolisukulainen valokuvaaja Marjo Koivumäki, jonka kanssa nämä kokkailu- ja kuvaussessiot ovat aivan parasta. Ihanaa syksyä sinullekin ja jatketaan samaan malliin:-) t. Maria

Kommentointi on suljettu.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial