Tästä satsista riittää noin 7 henkilölle.

n. 1 kg broilerin rintafilettä
0,75 dl oliiviöljyä
1,5 rkl Chicken Masala-mausteseos
(sis. korianteri, chili, kumina, mustapippuri, kardemumma,
neilikka, suola, valkosipuli, fenkoli, minttu, tähtianis,
inkivääri ja sinapinsiemen)
1 tl Himalajan ruususuolaa
3 dl kookoskermaa

1. Leikkaa broilerin rinnat puoliksi.
2. Sekoita uunivuoassa öljy ja mausteet ja hiero mausteseos broileripaloihin.
3. Anna lihojen marinoitua n. 3 tuntia.
4. Kaada kookoskerma vuokaan ja paista kanat uunissa kypsiksi 180 asteessa n. 30 minuuttia.
5. Tarjoa kokojyväjasmiiniriisin kanssa osana Nepali-ateriaa.

nepaliateria