Tästä keitosta saa tehdä ihan niin tulista kuin vain haluaa tai sitten voi pysytellä kookoksen lempeässä maussa. Ihana keitto kuitenkin.

400 g Turskan selkäfilettä (ei pakaste, löytyy Lidlistä)
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl tuoretta inkivääriä hakattuna (Lidlistä saa luomuna)
1 rasia baby pinaattia (100-200g)
1 punainen suippopaprika
4 dl luomu kookosmaitoa (Huom! Kannattaa lukea purkin kyljestä ettei sisällä kauheasti lisäaineita eli itse suosin luomua lisäaineettomuuden vuoksi)
4 dl vettä
1 tl Himalajan ruususuolaa (maun mukaan voi lisätä)
Tähän sopivat seuraavat mausteet:
Chilirouhe (laita ihan vähän alkuun), korianteri, sitruunaruoho, curry, juustokumina, anis, mustapippuri eli kaikkia voi laittaa aluksi sellainen 1/4 tl ja sitten lisäillä fiiliksen mukaan….

1. Avaa turskien paketit ja ripottele niiden päälle suolaa molemmille puolille.
2. Silppua sipulit ja paprika ja kuullota ne mausteiden kanssa kattilassa.
3. Lisää nesteet ja anna kiehahtaa.
4. Paloittele kala ja silppua pestyt pinaatinlehdet ja lisää kattilaan.
5. Hauduta keittoa n. 15 minuuttia ja nauti.