Nämä sopivat kiireettömän aamun aamupalaksi; kasvikset, proteiinit ja rasvat samassa maukkaassa paketissa.

n. 7-8 kpl pientä muffinssia

1 kesäkurpitsa (400-450 g)
1 salottisipuli
150 g pekonia (käytin luomupekonia)
3 luomumunaa
100 g Grana Padano juustoa raastettuna
ripaus suolaa ja mustapippuria

1. Silppua sipuli ja pekoni ja ruskista pannulla.
2. Raasta kesäkurpitsa erittäin karkeaksi raasteeksi (muhjuinen raaste on liian kosteaa näihin).
3. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää kesäkurpitsa- ja juustoraaste ja mausteet.
4. Lisää hieman jäähtynyt pekoni-sipuliseos.
5. Annostele massaa esim. muffinssipellille. Huom! Älä täytä liian täyteen eli jätä nousuvaraa.
6. Paista 225 asteessa n. 15-20 min.