Ihanan keväisen värinen keitto, jossa maistuu kerma ja voi. Yksinkertaisen hyvää!

400 g turskan selkäfileitä (ei pakaste)
0,5 rkl Himalajan ruususuolaa
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
2 salottisipulia
2 rkl luomuvoita
2 dl luomu kuohukermaa
4 dl vettä
100 g vihreitä leikkopapuja (pakaste käy)
1 rkl Luomu kasvisliemijauhetta
1/4 tl mustapippurirouhetta
Kuivattua tai tuoretta tilliä maun mukaan

kalakeitto
1. Ota turskat paketista ja ripottele niiden päälle suolaa molemmin puolin.
2. Silppua sipulit ja kuullota ne voissa kattilassa.
3. Kuori kesäkurpitsa ja kuutioi.
4. Leikkaa pavut muutaman sentin paloiksi. Vinkki! Jos ovat jäisiä, niin ne saa näppärästi pilkottua käsin, naps vaan!
5. Lisää kerma ja vesi kattilaan kasvisliemen kanssa.
6. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja pavut ja anna kiehua hiljalleen.
7. Kuutioi kalat ja lisää keittoon.
8. Anna kalan kypsyä muutama minuutti ja lisää pippuri ja tilli. Tarkasta myös onko suolaa riittävästi, jos ei ole, niin lisää ihmeessä.