Nopeaa ja maittavaa arkiruokaa.

600g Naapurin Maalaiskananpojan maustamattomia filesuikaleita
0,5 rkl suolaa
0,5 rkl currya
1/4 tl mustapippurirouhetta
200 g retikkaa
1 parsakaali
1 paprika
1 kesäkurpitsa
2 dl kuohukermaa (karrageenitonta)
1 nippu kevätsipulia
n. 1,2 l vettä
Suolaa ja mahdollisia muita mausteita voi lisätä oman maun mukaan.

1. Leikkaa filesuikaleita pienemmiksi, jos ovat isoja.
2. Mausta suikaleet (voit antaa maustua vaikka yön yli jääkaapissa).
3. Kuori ja pilko retikka ja kesäkurpitsa.
4. Pilko ja pese parsakaali (käytä myös varsi) sipulit ja paprika.
5. Laita vesi kiehumaan ja lisää sinne ensin retikka.
6. Ruskista sillä aikaa kanat pannulla ja lisää kattilaan.
7. Lisää parsakaali, kesäkurpitsa ja paprika ja anna kiehua hetki.
8. Lisää lopuksi kerma ja sipulisilppu. Tarkasta maku ja lisää suolaa ja mausteita, jos on tarvetta.