Nämä pikkuleivät ovat terveellistä herkkupalaa.

100 g luomuvoita
1/4 dl Sukrinia
1/2 dl Kookospalmusokeria
1 luomu muna
3,5 dl gluteenittomia kaurajauhoja
1 dl 24h Valo Paahdettu rouhittu pellava + puolukka
1 tl leivinjauhetta

kaurasydän jauhot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Sekoita sokerit ja vaivaa voin kanssa tasaiseksi.
2. Lisää muna ja jatka sekoittamista.
3. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan ja vaivaa kunnes taikinasta tulee pallo.
4. Laita taikina jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.
5. Leivo taikinasta pikkuleipiä joko kaulimalla ja muotin avulla tai litistä palleroita käsin pellille.
6. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia.

Kaurasydän taikina