Kaakaopannarit

Vaihtelua aamiaiseen saa vaikkapa näillä gluteenittomilla pannareilla. Kaakao antaa mukavan värin ja nämä voi makeuttaa omaan ruokavalioon sopivalla makeutuksella. Pannarit kannattaa tarjoilla heti esim. vaahdotetun voin tai tuorejuuston kanssa.
kaakaopannaritkuva2Reseptistä tulee noin 5 kpl pienen lätyn kokoista pannaria ja kaikissa aineissa suosittelen käyttämään luomua.

3 kpl luomumunan valkuaista
3 kpl luomumunan keltuaista
2 rkl luomu Turkkilaista jogurttia
1 rkl luomu sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 rkl luomu kookosjauhoja
0,5 tl aitoa vaniljajauhetta
ripaus suolaa
1 tl leivinjauhetta
pari tippa steviaa tai 0,5 rkl hunajaa

Voita tai gheetä paistamiseen.

1. Erottele keltuaiset ja valkuaiset munista ja vatkaa valkuaiset kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Yhdistä kuivat aineet.
3. Lisää valkuaisvaahtoon käännellen jogurtti, keltuaiset, makeutus ja kuivat aineet.
4. Paista lettupannulla pannareiksi muutama minuutti per puoli.
kaakaopannarithaarukalla

← Previous post

Next post →

4 Comments

  1. Hei,
    Voisikohan Turk.yogun korvata jollain maidottomalla tuotteella? Ideoita mikä sopisi? Kiitos

    • Maria Alatalo

      Moikka!
      Ensimmäisenä tuli mieleen, että jogurtin voisi korvata paksulla kookoskermalla. En ole kyllä kokeillut käytännössä, mutta tuskin on mikään katastrofi, koska sitähän on aika vähän kuitenkin. t. Maria

  2. Hei, missä vaiheessa lisätään keltuaiset? En löytänyt niistä tarkempaa mainintaa. Resepti houkuttelee kokeilemaan.

    • Maria Alatalo

      Moi Eija!
      Olikin jäänyt lisäämättä, että siinä samassa vaiheessa kun laittaa jogurtin ja muut aineet. t. Maria

Vastaa