Täytetyt paprikat toimivat tosi hyvin esimerkiksi lounaseväänä, varsinkin jos täytteenä on jauhelihaa ja juustoa. Kaikki hyvä samassa paketissa.
paprikatkuva
300 g luomu naudan tai possun jauhelihaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
oliiviöljyä
1,5 dl tomaattimurskaa
100 g fetajuustoa
100 g juustoraastetta
0,5 tl suolaa
pippuria
välimeren yrttimaustetta
6 kpl paprikaa

1. Silppua sipulit ja ruskista ne öljyssä jauhelihan kanssa.
2. Lisää tomaattimurska ja fetajuusto ja mausteet. Anna hautua.
3. Pese ja halkaise paprikat ja poista siemenkodat.
4. Laita paprikat voideltuun uunivuokaan ja täytä jauheliha-tomaattiseoksella. Laita juustoraastetta päälle.
5. Paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia.