Helppo, nopea ja maukas kalaresepti alkaneen viikon kunniaksi. Lisukkeeksi kannattaa tehdä kukkakaaliriisiä ja sesamin siemenistä tehtyä Acharia.

6 kpl turskan selkäfileitä (100 g/kpl)
suolaa
1 rkl kookosöljyä
1 prk (4 dl) luomu kookosmaitoa
1 keltasipuli
1 valkosipulin kynsi
1 rkl Kurkumaa
1/4 tl rouhittua maustepippuria
0,5 tl Currya
1 tl suolaa (Huom! Maista suolaisuus lopussa ja lisää tarvittaessa)
(chili-rouhetta oman maun mukaan)

1. Ripottele hieman suolaa kalojen päälle ja anna suolaantua hetki.
2. Pilko sipulit ja kuullota isossa kasarissa kookosöljyssä.
3. Lisää mausteet ja kookosmaito ja anna kiehua hetki.
4. Lisää kalat kasariin ja anna kypsyä muutama minuutti ja käännä ja valele välillä kookosliemellä.
5. Kun kala on kypsää, tarkasta maku ja lisää mausteita oman maun mukaan.