Tilasin keksileimasimia, joten pitihän niitä myös kokeilla. Leimasimilla saa uutta ilmettä kekseihin, mutta leimasimen käyttö vaatii tietynlaisen taikinan. Taikinan tulee olla hieman sitkeää, joka onkin aina haasteellista saada aikaiseksi gluteenittomilla tuotteilla. Tällä ohjeella onnistui hyvin. Taikinan voi myös tuunata esim. korvaamalla vaniljajauheen kanelilla tai kardemummalla. Taikinan joukkoon voi myös raastaa tuoretta inkivääriä.
keksienainekset2018
Ainekset

1 dl pehmeää luomu kookosöljyä (neutraalinmakuinen käy hyvin)
1 dl luomu kookossokeria
0,5 dl luomu agavesiirappia
1 luomu muna
1,5 dl luomu kookosjauhoja
2 dl luomu kvinoajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl Bourbon vaniljajauhetta
2 tl Psylliumia
rasvasokerikeksit2018
1. Sekoita pehmeä öljy, sokeri ja siirappi sekaisin.
2. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan munan kanssa.
3. Sekoita tasaiseksi ja laita taikina kylmään esim. tunniksi.
4. Kauli taikinasta levy jauhotetulla alustalla ja ota muoteilla keksejä.
5. Paista n. 7 min 200 asteessa.
keksitaikina2018keksittarjottimella2018keksitarjottimella2018