Innostuin tilaamaan YesDelistä gluteenitonta ja vähähiilarista luomu mustapapupastaa. Hiilareita on 15 g/100 g ja pussissa on 200 g pastaa. Yhdestä pussista riittää neljään kunnon annokseen eli yhden annokset hiilarit pastasta ovat 7,5 g.  Maku ja rakenne on hyvä ja jännittävä musta väri tuo vaihtelua lautaselle. Olen täysin lopettanut normaalipastan tarjoamisen eli lapsillekin maistuu tämä versio erittäin hyvin.
papupasta
Kahden annoksen savulohipastaa varten tarvitset:

1 pienen sipulin
200 g kylmäsavulohta
1,5 dl kuohukermaa (karrageenitonta)
1 dl raastettua parmesan juustoa
1 nippu vihreää tankoparsaa
basilikaa, mustapippuria ja suolaa maun mukaan
ja puoli pussia mustapapupastaa

1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
2. Katkaise parsojen puinen alaosa ja pese hyvin ja pilko n. 3 cm pituisiksi paloiksi.
3. Silppua sipuli ja kuullota öljyssä pannulla kypsäksi ja lisää parsanpalat.
4. Lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä kypsäksi n. 5 min.
5. Lisää pastan kiehuessa pannulle sipuleiden ja parsan joukkoon lohisiivut ja kerma. Anna hautua hetki.
6. Lisää mausteet ja juusto ja kypsä pasta. Maista ja mausta lisää, jos tarvis.