Eipä sitä juurikaan tavallista pastaa kaipaa, kun markkinoilla on aivan mahtavia gluteenittomia ja vähähiilarisia vaihtoehtoja, kuten tämä luomu mustapapuspaghetti. Tällä kertaa teki mieli tehdä kermaisen täyteläistä kanapastaa, jossa maistuu myös pekoni.

mustapapupastakuva

4 hengelle annoskoosta riippuen

150 g luomu pekonia
300 g Naapurin maalaiskananpojan filesuikaleita
1 tl suolaa
150 g maustamatonta tuorejuustoa
1 sipuli
1 kynsi valkosipulia
1 dl kuohukermaa
0,5 – 1 tl suolaa
1 suippopaprika
1 dl parmesanjuustoraastetta
1 pussi mustapapuspaghettia

1. Suikaloi kanasuikaleita vielä pienemmäksi ja ripottele n.1 tl suolaa päälle.
2. Suikaloi pekoni ja paloittele sipulit.
3. Laita pastavesi kiehumaan.
4. Laita pannulle pekonisuikaleet ja sipulit ja kuullota miedolla lämmöllä. Lisää kanasuikaleet.
5. Kun kana on kypsää lisää pannulle kerma ja tuorejuusto.
6. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi ja raasta parmesanjuusto ja lisää kastikkeeseen suolan kera. Huom! Lisää suola vähitellen ja mausta oman makusi mukaan.
7. Keitä spaghetti ohjeen mukaan noin. 6 minuuttia ja tarjoile kana-pekonikastikkeen kanssa.
kanapastakuvaläheltä