Jälleen oli kolme banaania tummumassa tarjottimella, aivan kuin odottaen kakkuun pääsyä. Niistähän sitten syntyi mukavan maukas eikä liian makea tumma kuivakakku. Kakku on kostea ja mehevä eikä ole kuiva vielä seuraavana päivänäkään. Chian-siemenet antavat mukavan lisän suutuntumaan ja lisäävät kakun kuitupitoisuutta.

suklaabankakkulusikka

3 (yli)kypsää luomu banaania
2 dl vettä
1 rkl luomu Chian-siemeniä

0,75 dl makeuttamatonta kaakaojauhetta (luomu)
0,5 tl suolaa
1 dl Urtekramin luomu oliiviöljyä (on mukavan mietoa ja sopii leivontaan)
1,5, dl Luomu Agave-siirappia
1 tl psylliumia
1 tl soodaa
5 dl gluteenittomia luomu kaurajauhoja

1. Voitele iso rengaskakkuvuoka oliiviöljyllä ja jauhota gluteenittomilla kaurajauhoilla.
2. Soseuta banaanit kulhossa esim. haarukalla ja lisää vesi ja chian-siemenet. Anna seoksen levätä n. 10 minuuttia.
3. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi.
4. Kaada seos vuokaan ja paista 175 asteessa n. 1 h.