800 g luomu naudan jauhelihaa
oliiviöljyä paistamiseen
1 iso luomusipuli
3 kynttä luomuvalkosipulia
1 prk säilyke luomu Kidney-papuja
500 g paseerattua tomaattia
2 tl Himalajan ruususuolaa
2 tl La Chinata Smoked Paprika Powder
2 tl Chilijauhetta
2 tl raakakaakaojauhetta
0,5 tl jauhettua maustepippuria
0,5 dl luomukermaa
smoked paprika

 

 

 

 

1. Pilko sipuli ja valkosipuli ja freesaa öljyssä isossa kasarissa tai kattilassa.
2. Lisää paprikajauhe, chili, raakakaakaojauhe ja maustepippuri ja anna muhia hetki.
3. Lisää jauheliha ja ruskista.
4. Lisää tomaatti, pavut ja suola.

5. Anna hautua ainakin puoli tuntia, mutta tulee parempaa mitä kauemmin saa kypsyä miedolla lämmöllä.
6. Lisää lopuksi kerma ja tarkasta maku. Mausteita ja etenkin chiliä voi lisätä oman maun mukaan.
7. Tarjoile joko pitkäjyväisen luomuriisin tai kukkakaali ”riisin” kanssa.