Nyt kun jääkaappi on täynnä mustikoita, pitää niitä johonkin vielä kuluttaa. Tästä tulikin oikein herkkujen superherkku ilman lisättyä sokeria. Kolmen superfoodin saumaton liitto on ihanan pehmeä ja tämän syömisestä tulee hyvä fiilis. Nauti vaikka aamiaiseksi tai välipalaksi.

4 dl luomu kookosmaitoa
4 rkl Chian siemeniä
0,5 tl Bourbon vaniljajauhetta
1,5 dl tuoreita mustikoita
(pari tippaa stevia-uutetta tai hunajaa)

1. Sekoita kookosmaito tasaiseksi ja lisää siihen siemenet ja vanilja.
2. Anna siementen turvota ja hyytelön syntyä välillä sekoittaen (n. 15 min.)
3. Lisää mustikat ja annostele esim. juomalaseihin.
4. Laita jääkaappiin vielä jähmettymään vähintään tunniksi.