Kesä on jäätelön aikaa, mutta kaupan jäätelöissä on valitettavan usein aivan liikaa sokeria ja muita lisäaineita. Nämä jädetikut ovat aivan älyttömän helppo tehdä ja kelpasivat vallan hyvin meidän perheen pienimmille.
3 dl luomu kuohukermaa (ilman karrageenia)
2 luomu banaania
1,5 rkl luomu sitruunan mehua
1/4 tl Bourbon vaniljajauhetta
1. Sekoita kaikki aineet keskenään blenderissä tai sauvasekoittimella.
2. Laita tikkujäätelömuotteihin ja anna jäätyä pakastimessa.

www.terapiakokkausta.fi, Maria Alatalo, kesjtel 2015 toukokuu, photographer Marjo Koivumki, Studio Apris oy, Espoo, Finland

www.terapiakokkausta.fi, Maria Alatalo, kesjtel 2015 toukokuu, photographer Marjo Koivumki, Studio Apris oy, Espoo, Finland
Niina
Herkullisen ja helpon kuuloinen jäätelöohje, menee meillä tuotantoon lähipäivinä! Muutenkin blogi on todella mielenkiintoinen ja kivoja ohjeita täynnä. Kiva kun siitä eilen kerroit. 🙂
Niina
Maria Alatalo
Hei Niina!
Kiitos ja kiva, että löysit herkullisia ohjeita:-) t. Maria