Banaanijädet

Kesä on jäätelön aikaa, mutta kaupan jäätelöissä on valitettavan usein aivan liikaa sokeria ja muita lisäaineita. Nämä jädetikut ovat aivan älyttömän helppo tehdä ja kelpasivat vallan hyvin meidän perheen pienimmille.

3 dl luomu kuohukermaa (ilman karrageenia)
2 luomu banaania
1,5 rkl luomu sitruunan mehua
1/4 tl Bourbon vaniljajauhetta

1. Sekoita kaikki aineet keskenään blenderissä tai sauvasekoittimella.
2. Laita tikkujäätelömuotteihin ja anna jäätyä pakastimessa.

www.terapiakokkausta.fi, Maria Alatalo, kesŠjŠŠtelš 2015 toukokuu, photographer Marjo KoivumŠki, Studio Apris oy, Espoo, Finland

www.terapiakokkausta.fi, Maria Alatalo, kesŠjŠŠtelš 2015 toukokuu, photographer Marjo KoivumŠki, Studio Apris oy, Espoo, Finland

www.terapiakokkausta.fi, Maria Alatalo, kesŠjŠŠtelš 2015 toukokuu, photographer Marjo KoivumŠki, Studio Apris oy, Espoo, Finland

www.terapiakokkausta.fi, Maria Alatalo, kesŠjŠŠtelš 2015 toukokuu, photographer Marjo KoivumŠki, Studio Apris oy, Espoo, Finland

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Herkullisen ja helpon kuuloinen jäätelöohje, menee meillä tuotantoon lähipäivinä! Muutenkin blogi on todella mielenkiintoinen ja kivoja ohjeita täynnä. Kiva kun siitä eilen kerroit. :)

    Niina

    • Maria Alatalo

      Hei Niina!
      Kiitos ja kiva, että löysit herkullisia ohjeita:-) t. Maria

Vastaa